Scrapbooking tokig gotlandskälling.

Här har jag tänkt lägga in mina scrapbooking grejer. Samlade på ett ställe och om någon vill se vad jag gör är det bara trevligt.

onsdag 15 oktober 2014

Underbara Jul fågelstämplar


 Jag bara föll för dessa underbara fåglar. Vilka underbara stämplar. Så nu målas det blåmesar, domherrar och bofinkar till årets julkort. Den första blåmesen ser du här, men det kommer flera.





Till mig

Jag har fyllt år ( ett sånt där år med nolla på slutet)
Min sambo undrade om jag inte kunde göra ett kort till mig själv? Där han sedan fixade till versen i kortet. Kortet till mig själv blev så här. Versen han skrev var mycket rar och personlig och avslutades med
"Så nästa stora fastlandsscrapsamling bjudes på av undertecknad gamling.
Grattiskramar Calle"
Tänk ibland vet de precis vad du behöver.

Inspiration från Pinterest

Jag har upptäckt Pinterest som en underbar inspirations källa. Att surfa runt där och få  ideér till kort som du sedan kan lifta och sätta dina egen ideér och färger till är upplyftande.  En dies du har tröttnat på kan du få nya ideér på hur du kan använda. Det kan vara lite och enkelt men ändå stilen som passar dig.





Några Grattiskort

 Det var längesedan jag uppdaterade något här. Men nu är hösten kommen och det blir lite mer tid för att fixa kort och förhoppnings vis uppdatera aktiviteterna även här. Här kommer i alla fall några kort som jag gjort under sommaren.